Costa Blanca for en tur!!!
Klikk for full størrelse
Det gikk på skinner fra første lette trykk på gasspedalen i våre 4 leiebiler og helt frem til vi var vel hjemme i gamlelandet igjen. Den eneste som ikke kom heslkinnet fra det var stakkars pus som endte sine dager under ett av våre i alt 16 leide gummihjul. Men, vår egen "solistpus" fra konsertnummeret Bådnlåt er like sprek, om enn i sorg over en tapt "bror"...

Sammen med kvartetten Orfeus holdt koret konsert i Minnekirken ved Villajoyosa og i sjømannskirken i Torrevieja. I tillegg deltok koret under en fullsatt gudstjeneste i Minnekirken. (les mer om stedene her). Til sammen mellom 500 og 600 mennesker - de fleste nordmenn - var til stede og fikk høre alt fra spanske gitarrytmer til nasjonalromantiske perler under konsertene.

For oss var konsertene selve høydepunktene under turen, og vi både så, hørte og følte at publikum hygget seg stort sammen med oss. Det er klart at, når man som nordmann er fordrevet til disse varme områdene der syd blant spanjoler, så er det mye lengsel i "Norge mitt Norge", "Pål sine høner" og "Brudeferden i Hardanger"...

Foruten konsertene var dagene frem til 19.november den reneste balsam for kropp og sjel. Om de utvandrede nordmenn fikk en tåre i øyet og lengtet mot kulden her hjemme i nord, så innrømmer vi gjerne at menn i sin beste middelalder som synger i kor, gjerne synger i Spania igjen!

Takk for et hyggelig bekjentskap Costa Blanca, Villajoyosa, Benidorm Palace, Minnekirken, Torrevieja, Pinnochio og det hyggelige ekteparet på frokostrestauranten!

Her er en liten reise i bilder
...tilbake

Søk
Linker
Om oss på f-b.no
Sangtekster
Nettstedet administreres med enkelWEB fra IntegrasjonsPartner AS