Gled dere Værøy!
"Koret fra Fredrikstad hadde Bodø Håndtverkersangforening som vertskap og konserten i Bodø Domkirke startet med over 50 sangere som sang Nasjonalsangen. Det var sterkt." Dette skrev Avisa Nordland etter konserten i Bodø domkirke. Deretter fulgte et døgn uten like!
Klikk for full størrelse
FOTO: Fra Avisa Nordland på nett
BILDER FRA TUREN TIL BODØ OG VÆRØY - KLIKK HER

Det var en strålende vårhelg i Det Herrens År 2010 at koret la kursen nordover. Bodø by og Værøy lå der oppe i vår- og midnattssol og ventet på oss. Vel ressigert av Bodø Håndverkersangforening og vår eminente reiseleder 2.bass Henning Grønvoll ble dette en minneverdig opplevelse!

Det startet med en solfylt dag i Bodø, konsert med 50 sangere i Bodø Domkirke og en påfølgende lang, lys natt med sang og spill i teltet ved SAS-hotellet.

Dagen etter ble vi løftet til værs med helikopter og fløyet ut til noe av det flotteste vi noen gang har sett: Værøy, badet i sol en stille vårdag! Fantastiske fjell som stuper i havet på den ene siden og en flat gressslette med hus, kirke og en mengde tørrfisk! Det var nesten et eventyr...

Vi ble vel tatt imot og guidet rundt på øya i buss av selveste ordføreren. Noen fikk muligheten til å klatre til topps på øya denne tidlige formiddagen. - Slitsomt men verdt hver eneste tapte kalori.

Sammen med Værøy mannskor ble det konsert med en solid porsjon mannskorsang for øyas innbyggere før det vanket middag og festligheter utover kvelden og natten.

Dagen derpå ble vi fraktet i 30-40 knops fart over havet til Røst. På veien fikk vi en snartur innom fuglefjellene på Værøy hvor havørnene svevde over hodet på oss og lundefugl og lomvi i tusentall krydret luften.

Det er ikke stort annet å si enn at Norge er et vakkert land og at dette var en opplevelse for livet!

Takk for gjestfriheten, dere der nord.

Konsertanmeldelse, Avisa Nordland
...tilbake

Søk
Linker
Om oss på f-b.no
Sangtekster
Nettstedet administreres med enkelWEB fra IntegrasjonsPartner AS